| |||
| Trinolds | It assans glabāns In tīmenus madla klussā Tāli grīma skana Per gulsenis skana Mana drūwis - zigzda un jūrā Mana presnas it wīdra It eituwis paustrī It skattaws waiklis mazis Pāusta zeme mana Klussa bīlā mana Aumens mans tikai grūstis Someone posted in my webpage... |
||
| |||
| Mānts | |||
| |||
| Trinolds | Mānts
Prēi men, sta ast kawīda maisāli sirzdau lattawiskan be prūsiskan. Mazīngi ainunts kwaitēi segītun ka nika palīgwaišan en kursiskan? :) nīī... As, Kariausnā be ains zināniks Ojārs Bušs, mes segēimai ka nika kursisku palīgu... *lāit šis teksts ni ast palīgu... |
||
| |||
| vilkacis | The author of this small poem in the dictionary is ... from Lithuania :) |
||
| |||
| Mānts | Trinolds nīī... As, Karēusna be ains zināniks Ojārs Bušs, mes segēimai ka nika palīgu kursiskan... šlāit šis teksts ni ast palīgu... Adder kas mazīlai waīstun, kāigi perwaidīlai kursiskan? Stesse paggan eraīna stawīda „rekonstrukciōni“ būlai segītan swajjiskai kitawīdiskai. vilkacis The text is from the new dictionary: "Neakadēmiskā latviešu valodas vārdnīca jeb Novadu vārdene". Kas per aīns tāns ast be kawīda bilā sta ast? Ezze ka ast stan laīskan? *** Kas par viens viņš ir un kāda valoda tā ir? Par ko ir tā grāmata? |
||
| |||
| Trinolds | As ni waida ka ast stas autōrs. |
||
| |||
| vilkacis | Mānts
Kas per aīns tāns ast be kawīda bilā sta ast? Ezze ka ast stan laīskan?
Neakademinis latviu kalbos žodynas - 500 lappuses Senai žodžiai iš Latvijos kraštams, Sibirijos latviai, Kuršiu kopos latviai etc. (iš senams knygams ir kalbininku ekspedicijams) |
||
| |||
| Trinolds | Majā astis glīsis dīgi ast: šlāit sta ast wasras glābani, Be izkininsnā spartā! Jā, Tāli grīma kalsa, be kalsīwus wīrst šlāit gulsenin meta en krakstan Be Gīwin Giwītun Pagaūn' Ik twāise presnas ast kāi wīdra Tikrōmiskai Bilītun Pagaūis Be aūgais spārts be debīks, Beggi Prūsa Spārtai Ten Kwāi Ik twāise bilā tusnan ast Teinū wekkeis, wekkeis ginni Beggi Assei Prūss |
||
| |||
| Glabbis | Nū, Nērtiku padīnga prūsiskai Pater Noster. Stesmu autōrin padīnga peisātun: asma kuslan. As mīri - tāns ast katōls. |
||
| |||
| Trinolds | |||
| |||
| Glabbis | |||
| |||
| Trinolds | |||
| |||
| Glabbis | |||
| |||
| Trinolds | |||
| |||